مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات عرق و اسانس گیاه Salvia Officinalis (محصول گل خانه روستای تازه کند خسروشهر) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۱ در کاربرد شیمی در محیط زیست از صفحه ۲۱ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: استخراج و شناسایی ترکیبات عرق و اسانس گیاه Salvia Officinalis (محصول گل خانه روستای تازه کند خسروشهر)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مریم گلی آفیشینالیس
مقاله ترکیب شیمیایی
مقاله روغن اسانسی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سرباززاده مهدیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بخش های اصلی مریم گلی آفیشینالیس از تازه کند خسرو شهر جمع آوری شده بودند. روغن های اسانسی توسط تقطیر آبی از گیاهان هوا خشک آماده شدند و به وسیله دستگاه GC/MS مورد تحلیل قرار گرفت. چهار نوع متفاوت از روغن اسانسی مطالعه شدند. اولین عناصر تشکیل دهنده اصلی کامفور، ۱و۸-سینئول و بتا – توژن بودند. دومین عناصر تشکیل دهنده اصلی بتا – سلینن، لدن و آلفا – توژن بودند. سومین نوع از عناصر تشکیل دهنده اصلی ۱و۸-سینئول، آلفا – توژن و کامفور بودند. چهارمین نوع از عناصر تشکیل دهنده اصلی ۱و۸-سینئول، کامفور و آلفا – توژن بودند.