مقاله استخراج روغن کنجد به وسیله سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۱ در کاربرد شیمی در محیط زیست از صفحه ۴۱ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: استخراج روغن کنجد به وسیله سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیال فوق بحرانی
مقاله کلسترول
مقاله دی اکسید کربن

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسوی سیدامیر
جناب آقای / سرکار خانم: شبانی ناصر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تکنیک جداسازی توسط گازهای فوق بحرانی کاربرد موثر و وسیعی در صنایع غذائی پیدا کرده است به طوری که در حال حاضر چندین شرکت بزرگ روش های جداسازی فوق بحرانی را در مورد تصفیه و تولید مواد غذائی به کار می بندند. این رشته از صنایع غذائی در کشور آلمان پیشرفت قابل ملاحظه ای نموده است. به عنوان مثال، استخراج مواد کافینی از قهوه و مواد گیاهی و چای استخراج نیکوتن از تنباکو به وسیله گاز دی اکسید کربن تحت شرایط فوق بحرانی انجام می شود. همچنین در سال های اخیر، غذاهای حاوی کلسترول مشکلات زیادی را از نظر سلامتی برای انسان به وجود آورده اند. کلسترول به راحتی در دی اکسید کربن فوق بحرانی محلول است و این موضوع نوید بخش جداسازی کلسترول از مواد غذائی با منشاء حیوانی می باشد.