مقاله ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۶۳ تا ۱۷۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان تولیدی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری پوسته خرچنگ
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیتوزان
مقاله ویژگی های کیفی
مقاله فیلم خوراکی
مقاله ضایعات سخت پوستان
مقاله دی استیلاسیون

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسوی نسب مرضیه
جناب آقای / سرکار خانم: موسوی نسب سحرسادات
جناب آقای / سرکار خانم: مصباحی غلامرضا
جناب آقای / سرکار خانم: جمالیان جلال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.