مقاله ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۲۵ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن هسته انگور
مقاله سرخ کردن
مقاله توکوفرول
مقاله پلیفنول
مقاله پایداری اکسیداسیونی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رهنمون پریا
جناب آقای / سرکار خانم: آزادمرددمیرچی صدیف
جناب آقای / سرکار خانم: پیغمبردوست سیدهادی
جناب آقای / سرکار خانم: حصاری جواد
جناب آقای / سرکار خانم: نعمتی محبوب
جناب آقای / سرکار خانم: زنوزی علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.