مقاله ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیر فعال سازی ریززنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۲۳ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیر فعال سازی ریززنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب انار
مقاله فراصوت
مقاله اشریشیاکل
مقاله ساکارومایسس سرویزیه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: علی قورچی حمیدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: برزگر محسن
جناب آقای / سرکار خانم: سحری محمدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: عباسی سلیمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.