مقاله اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۱ در شیلات از صفحه ۶۱ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی شاخص های رشد ، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاه میگوی چنگال باریک
مقاله Astacus leptodacthylus
مقاله جیره غذایی
مقاله انرژی
مقاله شاخص های رشد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غیاثوند زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: متین فر عباس
جناب آقای / سرکار خانم: ولی پور علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: چنگیزی رضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، ۳ جیره غذایی شامل ۳ سطح از انرژی قابل هضم ۳۰۰، ۳۷۰ و ۴۵۰ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم غذا با پروتئین ۳۰ درصد برای پرورش شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) تهیه شد و تاثیر جیره های مذکور بر روی شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه مورد مقایسه قرار گرفت. در این آزمایش در مجموع ۳ تیمار با ۳ تکرار استفاده شد. پرورش شاه میگوها به مدت ۶۰ روز در ۹ مخزن فایبرگلاس ۱۱۰ لیتری انجام شد. میانگین وزن اولیه شاه میگوها ۲٫۳±۱۷ گرم بود. نتایج نشان دادند که بیشترین مقادیر WG, PER, NPU, SGR، بازماندگی و میزان پروتئین لاشه در جیره حاوی انرژی ۳۷۰ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم بدست آمد که اختلاف معنی داری در این مقادیر مشاهده نگردید.