مقاله اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹۱ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شتر
مقاله مایکروویو
مقاله عضله راسته
مقاله رنگ
مقاله خصوصیات مکانیکی
مقاله ریز ساختار

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: نیک مرام پرنگ
جناب آقای / سرکار خانم: یارمند محمدسعید
جناب آقای / سرکار خانم: امام جمعه زهرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.