مقاله آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۴۷ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ادویه
مقاله فلفل قرمز
مقاله آفلا توکسین
مقاله اکراتوکسین
مقاله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سالاری رزیتا
جناب آقای / سرکار خانم: حبیبی نجفی محمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: بروشکی محمدطاهر
جناب آقای / سرکار خانم: مرتضوی سیدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: فتحی نجفی محسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.