سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مجتبی نوری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
جواد زنگانه –
زهره قائینی –
آرمان یزدی –

چکیده:

گیاهان زراعی تراریخته گیاهانی شبیه به همتایان طبیعی خود هستند با این تفاوت که با استفاده از دستگاری ژنتیکی دریک یا چند صفت ویژه نسبت به نوع طبیی خود برتری دارند کشت این گیاهان منافعی را برابی تولید کنندگان و مصرف کنندگان دربردارد علاوه براین محصول بیشتری عاید تولید کننده می شود مواد شیمیایی کمتری نیز مصرف می شوند مصرف کننده نیز مواد غذایی ایمن تری را درنتیجه کاهش استفاده از مواد شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی مصرف خواهد کرد بیوتکنولوژی و بخصوص کشت گیاهان زراعی تراریخته می توانددر تامین غذای میلیون ها نفر انسان موثر باشد و درزمینه های مختلفی از جمله مبارزه با آفات و بیماریها مبارزه با علفهای هرز بهبود کیفیت غذایی تحمل نسبت به تنشهای محیطی تولید مواددارویی کاهش نیاز گیاهان به کود های شیمیایی و کمک به کاهش دی اکسید کربن کاربرد مهمی دارند.