سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

سمیه غلامی – فارغ التحصیل کارشناسی

چکیده:

صابون از نمکهای سدیم یاپتاسیم اسیدهای چرب گوناگون تشکیل شده است عمل هیدرولیز چربی یا روغن را اصطلاحا صابونی کردن می نامند پیه ماده چرب اصلی درصابون سازی است مقدار مصرفی آن حدود سه چهارم کل روغن ها و چربی های مصرفی صنایع صابون سازی است و مخلوطی است از گلیسیرید هایی که ازآب کردن چربی جامد گاوی با بخار بدست می آید مصارف پیه درتولید چربی صنعتی تالو که درصنایع گوناگون از جمله صابون سازی و گریس سازی مورد مصرف قرار دارد پیه غیرقابل مصرف انسانی می باشد و گاها این چربی ها پس از خروج از کشتارگاه توسط بعضی از سودجویان وارد چرخه خوراک انسان میشود که پدیدآورنده معضلاتبهداشتی برای انسان می باشد و از این جهت تبدیل این ماده به روغن تالو و سپس به گرانول صابون قبل ازخروج از کشتارگاه حائز اهمیت می باشد