سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

دانیال دهناد – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سیدمهدی جعفری –

چکیده:

وی پروتئین ها تقریبا ۲۰ درصد از پروتئین های کل شیر را تشکیل میدهند فیلم های ایزوله وی پروتئین را می توان از طریق تیمرا حرارتی اعمال دمای حرارت دهی بین ۷۵ و ۱۰۰ درجه سانتی گراد به منظور دناتوره کرده پروتئین ها – کنسانتره های پروتئینی ۸-۱۲ درصد تهیه نمود ویژگیهای مکانیکی فیلمهای ایزوله وی پروتئین در محیطی با رطوبت نسبی بالا ۷۵ درصد بهنحوی چشمگیر بهتر از به کارگیری رطوبت نسبی متوسط ۵۰ درصد است افزودن پولولان درغلظت کم به منظور اصلاح چشمگیر ویژگیهای عملکردی فیلم های ایزوله وی پروتئین بسیار مناسب است فیلم خوراکی ایزوله وی پروتئین / پولالون با نسبت ۱:۱ بهترین فیلم – در مقایسه با سایرنسبت های به کارگرفته از وی پروتئین و پولولان را از لحاظ پارامترهای نفوذپذیر دربرابر اکسیژن محتوای رطوبتی قابلیت انحلال و نفوذپذیری بخار آب حاصل می کند به کاربردن فیلم خوراکی وی پروتئین دارای روغن پونه کوهی روی ماده غذایی گوشت تازه رشد فلور فساد میکروبی گوشت تازه را با نرخ چشمگیری کاهش میدهد. افزودن روغن پونه همچنین دمای انتقال شیشه ای فیلم خوراکی روی پروتئین را کاهش و درصد طویل شدگی آن را نیز افزایش میدهد.