سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

الهام السادات صباغیان – کیلومتر ۸ بزرگراه فتح(جاده قدیم کرج)، شرکت صافولا بهشهر،آزمایشگاه تحق
منوچهر بهمئی –

چکیده:

از سیلیکا Trisyl) به عنوان یک جاذب جهت کاهش فسفولیپیدهای موجود در روغن و حذف چندین مرحله از فرآیند تصفیه روغن استفاده شد. برای این منظور درصدهای مختلف سیلیکا به روغن خروجی از سپراتور مرحله اول واحد خنثی سازی اضافه و عملیات اختلاط تحت خلاء در دمای ۱۰۵° انجام شد. از ترکیب اسید سولفریک و فسفریک در مرحله اولیه خنثی سازی نیز برای کاهش کلروفیل باقیمانده استفاده شد