سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

خدیجه رحیمی – کارشناس ارشد صنایع غذایی
اسماعیل قلی زاده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

چکیده:

مایکوتوکسین ها سمومی هستند که بطورطبیعی درموادغذایی وجود دارند و بطور قابل ملاحظه ای دارای خطرات سلامتی برای انسان ها هستند برای آلودگی زدایی میکروبیولوژیکی مایکوتوکسین ها استفاده از میکروارگانیسم ها یکی از شناخته شده ترین راه ها برای مدیریت مایکوتوکسین ها است ارگانیسم های بزرگ شامل باکتریها قارچها و مخمرها برای توانایی شان درکاهش مسمومیت قارچی و منتج شدن به آلودگی مایکوتوکسین درغذا تست شدند موفقیت های بزرگی درکاهش آلودگی آفلاتوکسین درزمینه محصولات مختلف با استفاده از گونه های غیرسمی قارچ آسپرژیلوس به دست آمد با این حال تحولات درکنترل بیولوژیکی آلودگی مایکوتوکسین را بررسی می کنیم با تاکید خاص روی آفلاتوکسین ها اکراتوکسین ها فومونیسین ها و پاتولین ها به منظور توسعه استراتژیهای مدیریت بیشتر مناسب برای کنترل مایکوتوکسین ها درغذاها