سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

مهدی همراهی – کارشناسی ارشد مهندس یکشاورزی علوم و صنایع غذایی
سهیلا یغمایی – دانشیار دانشگاه صنعتی شریف
تکتم حائری –
حسین قهرمانی – استادیار دانشگاه آزاد قوچان

چکیده:

دراین پژوهش با کمک مشتقات سلولزی متیل سلولز MC هیدروکسی پروپیل متیل سلولز HPMC) هیدروکسی اتیل سلولز HEC قطعات هویچ را پوشش داده و پس از خشک نمودن پوشش نمونه را با صورت عمقی درروغن آفتاب گردان سرخ نمودهایم جذب چربی برای نمونه های پوشش داده با ۴۲/۷۷HPMC درصد ۴۷/۴۹MC درصد و ۵۲/۷۳HEC درصد درمقایسه با نمونه شاهد کاهش یافه است ازروش طراحی آزمایشات تاگوچی استفاده کردیم و فاکتورهای این آزمون فاکتور بلانچینگ فاکتور اندازه هویچ و نمونه شاهد بدون پوشش برای کلیه فاکتورها می باشد.