سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

علی نوبری – کارشناس ارشد میکروبیولوژی صنایع غذایی

چکیده:

پیامدهای رژیم غذایی روی سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است مدارک اپیدمیولوژی و همچنین جوامع علمی و حتی عموم مردم در کشورهای توسعه یافته از اهمیت این موضوع آگاه هستند ریز جلبکها قادر به افزایش محتویات غذایی در غذاهای سنتی بوده و سلامت انسانها و حیوانات )را به علت ساختار شیمیایی و هم چنین پروتئین ,اسید آمینه ,کارتنوییدها ,اسیدهای چرب ,ویتامین ها ,پلی ساکارید ها ,استرولها ,فیکوبیلین ها و سایر ترکیبات فعال به لحاظ بیولوژیکی( را بهبود می دهد هدف شناسایی ویژگی های مهم ریز جلبکها در تغذیه انسانها و حیوانات مخصوصا توسعه فراوردههای غذایی جدید که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده ,کارتنوییدها با خواص آنتی اکسیدانی و سایر مزایای این نوع غذاها می باشد