سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مریم فهیم دانش – دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهرقدس
ایمان بازبرین –

چکیده:

ترکیب تری آسیل گلیسرول های روغن کنجد اصل و تقلبی با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع مورد مطالعه قرارگرفته است تری آسیل گلیسرول تری گلیسیرید های براساس تعداد کربن هایشان از هم جدا می شود ماده ۱و۲ دی لینولئو-۳-اولئین گلیسرول LLO عمده ترین تری گلسیرید موجود در روغن کنجد بوده و غلظت آن ۷/۶۹۰-۱۴/۰۹۷ وزن را دراین روغن تشکیل میداد تری اسیل گلیسرولهای دیگر روغن کنجد ۱و۲ دی لینولئیل – راک – گلیسرول OOL و تری الئیل گلیسرول OOO می باشد اما تری آسیل گلیسرول های تری لینولئین گلیسرول LLL و ۱و۲ دی اولئو ۳ استئارین – گلیسرول OOS جزو تری گلیسیرید هایی هستند که روغن کنجد به مقداری کمی وجود دارد تری اسیل گلیسرول های تریلین اولئیل گلیسرول LLO و تری لینولنین گلیسرول LnLnLn موجود درانهاست LnLnLn/LLO درروغن کنجد اصل کمتر از ۰/۰۲۹ می باشد.