سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد بلوردی – دانشجوی کارشناسی ارشد
محمدتقی گلمکانی – دکتری
محمد صفری – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

کامبوجا یک نوشیدنی سلامت بخش حاصل از چای شیرین، همراه با اسیدیته ملایم می باشد. این نوشیدنی درگذشته در چین، روسیه و آلمان مصرف می شده است اما در حال حاضر به شکل گسترده در سرتاسر جهان مصرف می شود. کامبوجا از تخمیر چای سیاه شیرین شده، به کمک کشت همزیستی از مخمرها و باکتری ها تهیه م یشود. اثرات مفید این محصول روی سلامتی، علاقه به این محصول را افزایش داده است. تحقیقات نشان می دهد که کامبوجا به صورت برون بدنی روی بعضی از میکروارگانیسم های مضر آثار ضدمیکروبی دارد. همچنین برخی مزایای درونی بدنی این محصول نیز ثابت شده است