سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

نرگس قاسمی میرزایی – کارشناس علوم و صنایع غذایی
عادل رمضانی مقدم ملسکامی – کارشناسان علوم و صنایع غذایی
مهسا بابایی –
فاطمه سروری –

چکیده:

درجمع اوری دادها و اطلاعات بالینی به حمایت و نقش پروبیوتیک ها درسلامت انسان و بویژه دربهره گیری از سیستم ایمنی بدن تقویت سد مخاطر و سرکوب عفونت های روده پرداخته می شود توسعه محصولات لبنی تخمیری و یا غیرتخمیری غنی شده با باکتریهای پروبیوتیک به یکی از موفقترین مقوله های غذاهای کاربردی تبدیل شده است از دیدگاه کارکردی مواد این نسل از این فرهنگ در قالبهای خشک شده و بخصوص جذاب به کار می روند بااین حال این مقوله را نشانه ای از چالشهای حال حاضر از نظر حفظ قابلیت های پروبیوتیک درتولید و ذخیره سازی آن میدانند هر دو روش خشک و یا اسپری کردن می تواند برای تولید پروبیوتیک ها مورد استفاده قرارگیرد امروزه مصرف کنندگان به میزان زیادی علاقه مند به سلامت شخصی خود بوده و انتظار دارند که موادغذایی مورد مصرف انها سالم بوده و یا حتی قادر به جلوگیری از بیماری درآنها باشند بررسی ها دراروپا نشان داده است که یکی از بسترهای مناسب برای غذاهای عملگرا روده افراد می باشد.