سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

حبیب اعتمادی مهرنجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر
رئوف بردستانی –
محمدرضا دهقان ابنوی –

چکیده:

بسیاری از مواد که در حال حاضر برای بسته بندی موادغذایی استفاده می شود غیرقابل تجزیه هستند که مشکلات زیست محیطی را به همراه دارند اخیرا نانوکامپوزیت های پلیمری جهت بسته بندیمواد غذایی بسیار مورد توجه قرارگرفته اند نانوذرات دارای سطح ویژه بالایی نسبت به ذرات دراندازه میکروهستند که همین سطح ویژه بالا موجب بهبود برهمکنش بین ماتریس و نانوذرات می شود علاوه براین نانوذرات می توانند توابع دیگری مانند فعالیت های ضد میکروبی عدم تحرک آنزیم و غیره داشته باشند دراین مقاله تاثیر نانوکامپوزیت های پلیمری / خاک رس برنفوذ پذیری گازها در صنایع بسته بندیمواد غذایی مورد بحث و بررسی قرارمیگیرد.