سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

مژگان بوالحسنی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشکده شیلات و محیط زیست گرو
محمد سوداگر – دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده:

با توجه به اهمیت غذایی آبزیان، می توان به اهمیت فرآوری محصولات شیلاتی پی برد زیراکه عرضه ی این محصولات به بازار یا توجه به فسادسریع آن مستلزم رعایت اصول بهداشتی و نگهداری مناسب است، بنابراین این محصولات باید به اشکال مختلف فرآوری شده و با بسته بندی های مناسب به بازار مصرف عرضه شوند. یکی از کاربردهای علم نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی است. در کل هدف از بسته بندی مواد غذایی این است که هم زمان نگهداری آنها افزایش یابد و هم مواد غذایی به طور کامل از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و میکروبی حفظ شود. در این مقاله سعی شده است به نقش فناوری نانو به خصوص نانوسنسورها ونانو لوله ها در صنعت غذا و بسته بندی اشاره شود