سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

خدیجه خوش اخلاق – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
ناصر همدمی –
محمد شاهدی –

چکیده:

بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی می باشد که در دو دهه اخیر به صورت تجاری به منظور افزایش عمر ماندگاری محصولات تازه و فراوری شده به کارگرفته شده است تغییر در اتمسفر اولیه ی بسته طی دوره نگهداری امری اجتناب ناپذیر و درعین حال موثر برماندگاری ماده غذایی بسته بندی شده به این روش می باشد اخیرا توجه به مدلسازی ریاضی به دلیل پیش بینی این تغییرات رو به گسترش است زیرا مدل موجب شناخت بهتر فرایند و بهینه سازی آن به منظور تولید محصول با کیفیت بهتر و انبار مانی بیشتر می شود همچنین صرفه جویی درزمان و کاهش هزینه های آزمایشگاهی از دیگر مزایای مدلسازی می باشد دراین مقاله مروری برمدلهای توسعه یافته دراین زمینه و کاربرد آنها خواهیم داشت.