سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

آرمین مهدوی –

چکیده:

دراین تحقیق استفاده از روش جدید بنام بدون آبگیری WHEYLESS که جایگزین روشهای آبگیری در تولید فراورده های تغلیظ شده لبنی تخمیری مانند ماست چکیده تغلیظ شده و انواع پنیر میب اشد موردمطالعه قرارگرفته است دراین روش با اضافه کردن ترکیبات تهیه شده از شیر مانند پودرکنسانتره پروتئین شیر یا آب پنیر MPC یا WPC پودر کازئینات و پودر شیرخشک به جای جدا کردن آب WHEY از ماست یا شیر عملیات تغلیظ شیر انجام می شود و بعد از انجام فرایندهای پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون و تزریق استارتر و مایه پنیر مستقیما محصول نهایی از شیراولیه تولید می شود و با توجه به نوآوری بکاررفته در این روش توضیحاتی درمورد دانش فنی بکاررفته جهت تولید محصولات مختلف لبنی به این روش مطالبی عنوان شده تا اهالی صنعت ودانشگاه آگاهی بیشتری درمورد این فرایند جدید الورود درصنعت لبنیات داشته باشند.