سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فاطمه امینی منتظری – دانش اموخته رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
مریم عاشوری – دانش اموخته رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
میترا ارین نژاد – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

چکیده:

استفاده از رنگها برای قابل پسند کردن ظاهر نوشابه های غیرالکلی و جلب نظر مصرف کننده از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است درانتخاب رنگ برای فرمول نوشابه توجه به مسئله پایداری آن د رمقابل نور و سه ترکیب اصلی نوشابه اسیدها طعم دهنده ها و نگهدارنده ها نیز حائز اهمیت می باشد در صنایع نوشابه سازی رنگهای طبیعی و سنتتیک مشابه طبیعی و مصنوعی مصرف می گردند. قسمت اعظمیرنگی که در صنایع نوشابه سازی مورد استفاده قرار میگیرد جز رنگهای سنتتیک است زیر این رنگها نسبت به رنگهای طبیعی کمتردر معرض فساد قرار می گیرند و با وزن یکسان مقدار رنگ بیشتری تولید می نمایند رنگهایی که با روش شیمیایی مشابه انچه که د رطبیعت وجود دارد ساخته می شوند رنگهای مشابه طبیعی نامیده میشوند مهمترین آنها کاروتنوییدها هستند که به رنگهای زرد، نارنجی، و قرمز وجود دارند که در صنایع نوشابه سازی و ابمیوه به میزان ۱۰ تا ۵۰ گرم در ۱۰۰۰ لیتر محصول نهایی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.