سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مائده خردمندی – دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد قوچان
سیده طاهره نصیری تاکامی –

چکیده:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولیک به شمار می آیند که با روشهای گوناگون فاقد استخراج بوده و بطور مستقیم برخصوصیات نظیر طعمرنگ ارزش تغذیه ای و فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی موثر میب اشند علاوه بر آن حضور ترکیبات فنولیک دررژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد بررسی ها نشان میدهد فعالیت انتی اکسیدانی محصولات لبنی بسته بنوع ترکیب و واریته آن متفاوت بوده و آنتی اکسیدان ها می توانند نقش بسزایی در سلامتی بدن درمقابل استرس اکسیداتیو و جلوگیری از اکسیداسیون و افزایش ارزش تغذیه ای فراورده های غذایی داشته باشند هدف ازاین مقاله بدست آوردن یک دید کلی نسبت به ترکیبات فنولیک عملکرد آنتی اکسیدانی انها در محصولات لبنی مختلف نقش آنها در سلامت انسان وروشهای جداسازی آنها می باشد.