سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

بابک پاک بین – کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران، کرج ، ایران
کتایون کرمی – دانشجوی مهندسی علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ق
نسرین مویدنیا – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع و مکانیک، دانشگاه آزا

چکیده:

برخی از تکنیک های نگهداری مواد غذایی از جمله فرآیندهای حرارتی را نمی توان برای تعدادی از محصولات غذایی مانند گوشت تازه یا محصولات آماده مصرف استفاده کرد، لذا امروزه کاربرد مواد بسته بندی که رشد باکتری های ناخواسته را سرکوب می کنند در حال توسعه است. برخی از این مواد می توانند به صورت خوراکی در پوشش دهنده های خوراکی نیز مورد مصرف قرار گیرند. کیتوزان، آلژینات و موادی بر پایه سلولز، همراه با عوامل ضد میکروبی لفاف هایی از این گروه را تشکیل می دهند. پژوهش های متعددی در خصوص بررسی کاربرد آنها در محصولات مختلف صورت گرفته، که در اینجا به مرور نتایج و کاربردهای آن در گوشت و فرآورده های گوشتی خواهیم پرداخت