سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سیده زینب صمدی جیردهی – دانشگاه علوم پزشکی گیلان معاونت غذا و دارو
کیانوش خسروی دارانی – گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غ ذایی کشور

چکیده:

در فناوری نانواندازه ذرات بهحدود ۱۰۰-۱nm کاهش مییابد که اغلب ذرات نقره دی اکسید تیتانیوم و خاک رس می باشد که خاک رس به دلیل در دسترس بودن و هزینه پایین بیشترین کاربرد را دارد این ذرات الودگی زیست محیطی و هزینه بالا دارند که با کاربرد بیونانوها و پلیمرهای طبیعی مانند نشاسته و پلی لاکتیک اسید PLA پلی هیدروکسی بوتیرات PHB و نانوکامپوزیت ها این مشکلات را کاهش میدهند نانوکامپوزیت ها می توان به سختی هدایت حرارتی، – الکتریکی ، پایداری حرارتی و مقاومت شیمیایی بالاتر اشاره کرد مدول ذخیره ای نرخ کریستالیزاسیون، دمای انتقال شیشه ای ، Tensile ModulusFlexural ModulusHDT نیز با افزایش نانو ذرات به پلیمر زیادمی شود از مزایای دیگر نانوکامپوزیت ها می توان به خواص نفوذ ناپذیری بسیار عالی انها برابر اکسیژن دی اکسید کربن بخار اب و سایر گازها اشاره کرد که آنها را برای بسته بندی و تولید ورقه های نازک صنایع غذایی و دارویی ایده ال می سازد.