سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

میترا ارین نژاد – اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
ساناز کامل – دانش اموخته رشته صنایع غذایی

چکیده:

محصولات تولید شده برای حمل و نقل اسانتر ایجادامنیت وجلوگیری از الودگی محصول در هنگام توزیع و فروش در نهایت افزایش مدت نگهداری محصول با حفظ کیفیت مطلوب نیاز به بسته بندی مناسب یدارند با توجه به اهمیت موضوع نیاز هرچه بیشتر به این صنعت و پیشرفت در آن احساس می شود برای بسته بندی محصولات از مواد و وسایل مختلف نظیر قوطیهای فلزی فویل ها، مواد کاغذی، مقوایی، و مواد پلاستیکی ممکن است استفاده شود. نوع بسته بندی رابطه مستقیم با مدت زمان نگهداری محصول دارد با توجه به این امر جهت بسته بندی ماهی سفید به صورت فیله از اتمسفر تعدیل شده استفاده می گردد که بهترین نتایج مخلوطی از ۴۰% دی اکسید کربن، ۳۰% نیتروژن و ۳۰% اکسیژن می باشد که دراین مقاله بیشتر سع شده بسته بندی ماهی سفید تحت اتمسفر اصلاح شده MAP و بررسی اثرات آن برروی مدت زمان ماندگاری محصول(shelf lifeدرنظر گرفته شود