سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

سمیه سادات وطندوست – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
زهرا شفیعی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
سیدهادی رضوی – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

مواد غذایی دریایی از تعداد زیادی عناصر غذایی سالم جدید و ترکیبات فعال زیستی مثل روغن ماهی پروتئین ماهی پپتیدهای زیست فعال جلبک ها ماکروالگ و میکروالگ تشکیل شده است با وجود داشتن فواید سلامتی زیاد عناصر دریایی عملگرا برای منظورهای مختلفی بکارگرفته می شود با توجه به اینکهمحصولات نانوایی و پاستا غذاهایی هستند که به طور گسترده ای درسراسر جهان مصرف می شوند بنابراین یکی از بهترین منابع برای افزودن اجزای عملگرا می باشند درصنعت نانوایی از روغن امگا ۳ ماهی بطور گسترده ای استفاده می شود و نانهای تولیدی حاوی DHA EPA است که منجر به کاهش بیماریهای قلبی عروقی می شود دربررسی های انجام شده ترکیب ۲/۵درصد جلبک با پاستا شبکه گلوتنی پاستا را تقویت می کند و ویژگیها آنتی اکسیدانی پاستا دراین رنج بالاترین است هدف ازاین مطالعه ی مروری بیان پتانسیل های بالقوه ی ترکیبات غذایی دریایی و کاربرد آنها درصنعت می باشد.