سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

میثم قنبری – دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی ٬دانشگاه آ
آرین بنکدار –
دانیال جهانگیر – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی ٬دانشگاه آزا

چکیده:

کاربردهایی که برای اولتراسوند مطرح می باشد شامل طیف وسیعی از فرآیندهای موجود و متداول صنایع غذایی تا فرآیندهای نوین است که امکان استفاده از منابع انرژی معمول درآن امکان پذیرنمی باشد دراین مقاله سعی شده به برخی ازاین کاربردها اشاره شود ازجمله کاربردهای اولتراسونیک در فرآیندهای اندازه گیری می توا به بررسی بافت ، ویسکوزیته و غلظت برخی موادغذایی جامد و مایع اندازه گیری ضخامت سطح و درجه حرارت و همچنین تعیین ترکیبات میوه، سبزیجات، گوش ، لبنیات و سایرمحصولات اشاره کرد همچنین اولتراسونیک کاربرد زیادی در فرایندهای مواد غذایی از جمله ایجاد خلا دفرمینک دپلیمرلیزه کردن برش تخمیر تغییر ویسکوزیته امولسیفیکاسیون و هموژنیزاسیون انتقال حرارت، خشک کرد ، استرایلزسیون و پاستوریزاسیون استخراج و… دارد