سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

فرنازسادات سیادتی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

چکیده:

ازن اکسیدان قوی و ماده ی ضدعفونی کننده نیرومندی است که به علت ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی که دارد و همچنین داشتن مزیت هایی چون ایمن بودن نسبت به سایر مواد ضدعفونی کننده موجود اخیرا کاربردهای زیادی در صنعت غذا پیدا کرده است خاصیت ضدمیکروبی آن روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم ها به اثبات رسیده است دربعد صنعتی تولیدآن به وسیله ی uv ٚ corona discharge می باشد ازن بهعلت از هم پاشی سریع و تبدیل به اجزای سازنده هیچگونه بقایای مضری در محیط برجای نمی گذارد دراین مقاله استفاده از ازن درصنعت غذا مورد بحث قرار میگیرد.