سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

محمد گنجه – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سیدمهدی جعفری –
سجاد قادری –
وحید قنبری –

چکیده:

امروزه امواج مادون قرمز به عنوان یکی از منابع مدرن و مطمئن گرما جای خود را دربسیاری از صنایع بازکرده است تکنولوژی گرمادهی با امواج مادون قرمز مقدارزیادی انرژی را در زمان کوتاهی منتقل می کند و با توجه به نوع انتقال گرما دراین روش انتظار می رود ترک خوردگی و شکستگی ناشی از تنش کشش کاهش یابد گرمادهی با امواج مادون قرمز نسبت به روشهای سنتی گرمادهی دارای مزایای زیادی از جمله کاهش زمان فرایند گرمادهی یکنواخت کاهش افت کیفیت فراورده قابلیت استفاده درموارد متعدد سادگی و حجم کم وسایل و ابزارو کاهش قابل توجهی انرژی مصرفی می بشاد این تکنولوژی درفرایند های مختلف صنایع غذایی مانند خشک کردن پختن سرخ کردن آنزیم بری غیرفعال کردن پاتوژن ها و استریلیزاسیون و پاستوریزاسیون کاربرد گسترده ای پیدا کرده است