سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: سومین همایش ملی تهویه و بهداشت صنعتی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مسعود رضایی زاده – استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم پیشرفته صنعتی کرمان
محمدرضا رجبی – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:

به دلیل شرایط عملیاتی خاص روغنهای تبرید کاربردنانوافزودنی ها می تواند خواص و عملکرد روغنهای تبرید را بهبود دهد مهمترین ویژگیهای روغنهای تبرید ویسکوزیته توان دی الکتریک نقطه شعله موقت و اشتعال محتوی رطوبتی نقطه ریزش نقطه تجمع موم پایداری اکسیداسیون و تمایل به خوردگی می باشندمهمترین نانو افزودنی های روغن برپایه های اسیدبوریک الماس فلوئور و ذرات طلا می باشند دراین مقاله انواع روغنهای تبرید و هریک از ویژگیهای فوق تعریف میشود سپس به بررسی تاثیرات علم نانو دربهبود خواص آنها پرداخته می شود درنهایت به بحث درمورد نتایج می پردازیم