سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

محمد گلی – هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

چکیده:

اصول پوششهای طبیعی سوسیس و کالباس از جنس کلاژن روده دام بدو صورت تهیه می شود استخراج کلاژن از بخشهای مختلف دام پوست استخوان روده و سپس اکسترود کردن خمیری شامل کلاژن استخراج شده به همراه سلولز کربوکسی متیل سلولز و عوامل ایجاد کننده اتصالات عرضی می باشد با توجه به اکسترودر مخصوصاین متد از سطح تکنولوژیکی بالایی برخوردار است ونوع تکنولوژی آن تقریبا خارجی است جداسازی چربی از لایه های موکوزی حاوی چربی از روده دام بروش تقریبا سنتی.