سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

عادل رمضانی مقدم – کارشناس علوم و صنایع غذایی دانش اموخته دانشگاه ایت اله املی
نرگس قاسمی میرزایی – کارشناس علوم و صنایع غذایی
فاطمه سروری – دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی
فاطمه فاضلی – کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی

چکیده:

دراین بررسی موانع تکنولوژیکی در توسعه و ثبات پنیر پروبیوتیک مورد مطالعه قرارمیگیرد در مرحله اول پنیر پروبیوتیک بعنوان حامل موادغذایی بالقوه مطرح می شود و تاکید زیادی به مزایای آن که ازنظر زمانی با تخمیر شیر و ماست دارد می شود تازه بودن و رسیده بودن پنیر در ارتباط با درصد زنده بودن پروبیوتیک ها دراین نوع مواد غذایی مورد بحث قرارمیگیرد بطور کلی در تولید پنیر پروبیوتیک باید حداقل تغییرات زمانی نسبت به تولید محصولات سنتی مورد مطالعه قرارگیرد. علاوه بر این با هدف بهینه سازی فرایند می بایست پارامترهای فیزیکی و شیمیایی موثر بر کیفیت این محصولات اندازه گیری شود.