سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مهناز احمدی همدانی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

چکیده:

در این مقاله به اثرات پروتکسین به عنوان مجموعه ای از پروبیوتیک ها می پردازیم . آزمایشات زیادی در مورد استفاده از پروتکسین در مرغ های مادر، تخم گذار و گوشتی صورت گرفته که تقریبا همگی آن ها نشان از نقش مثبت مجموعه پروبیوتیک های پروتکسین در رشد و تقویت سیستم ایمنی بدون هیچ گونه محدودیت مصرف گو شت و تخم مرغ تولیدی داشته اند . روش کار به طریق اضافه نمودن پروتکسین به خوراک و آب آشامیدنی طیور صورت می گرفته است. هدف از این بازبینی بررسی اثر سویه های پروبیوتیکی مختلف در مجموعه ای به نام پروتکسین بر رشد، عملکرد، تولید تخم مرغ و سلامتی طیور بوده است . نتیجه تحقیقات را می توان بدین طریق بیان نمود که استفاده از پروتکسین در گله های مرغ تخم گذار و گوشتی باعث مدیریت بهتر تغذیه، کنترل آلودگی در گله، کاهش اسهال، کنترل بهتر بستر و در نتیجه منجر به رشد همگن گله و تولید تخم مرغ بهتر و همسان تر می شود و از سویی بدون هیچ گونه عوارض جانبی سبب بهبود سلامتی کل گله می گردد.