سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

هانیه میرزایی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ، دانشکده علوم پایه ، گروه میکروبیو
تیهو مرتضوی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ، دانشکده علوم پایه ، گروه میکروبیو

چکیده:

پروبیوتیک مفهوم رژیمی فعلی را ارتقاء بخشیده است و فواید درمانی و تغذیه ای نوینی را برای مصرف کنندگان ایجاد نموده است. وجود هیدرولاز نمک صفرا (BSH) در پروبیوتیک ها باعث مقاومت بیشتر آنها نسبت به نمک های صفرا می شود که به کاهش سطح کلسترول خون میزبان نیز کمک می کند . این بررسی بر وجود هیدرولاز نمک صفرا در میان پروبیوتیک ها و مشخصات ، اهمیت ، کاربردها و عوامل ژنتیکی آن تأکید می نماید . در حالیکه تحقیقات جدید در زمینه هیدرولاز نمک صفرا هنوز در مراحل اولیه آن قرار دارد. چشم انداز حاضر ، پتانسیل گسترده بازار پروبیوتیک با هیدرولاز نمک صفرا را مشخص می سازد. برای رفع برخی خلاء ها نیاز به تحقیقات جامع در این زمینه وجود دارد .