سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش منطقه ای مطالعات کاربردی در شیلات و محیط زیست

تعداد صفحات: ۱۴

نویسنده(ها):

لاله رومیانی – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
میلاد منیعات – عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
جعفر احسانی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
خورشید قربانی جزه – دانشجوی کارشناسی شیلات

چکیده:

کپورنقره ای یکی از گونه های بومی چین و مناطق شرقی سیبری است اما با این حال بسیاری ازکشورهای پرورش دهنده آبزیان بهمنظور کنترل شکوفایی جلبک ها درمحیطهای آبی از این گونه ها استفاده می کنند این گونه علاوه براینکه به عنوان یک غذا برای انسان نقش ماهی را درجیره غذایی بشر این می کند درپاکسازی مخازن و آبهایی که براثررشد بی رویه جلبک ها درمعرض آلوگیدراین آب ها موثر است پرورش کپور نقره ای دردهه گذشته شاهد رشد چشمگیری بوده است و تولید جهانی از ۱/۹ میلیون تن درسال ۱۹۹۳ میلادی به ۴/۱ میلیون تن درسال ۲۰۰۳ میلادی افزایش پیدا کرده است اصلی ترین عامل این رشد مطلوب که درحال افزایش نیز می باشد عدم نیاز پرورش دهندگان به تهیه غذاهای فرموله برای تغذیه ماهی می باشد که درنتیجه با کاهش قیمت ماهی امکان مصرف را برای مردم عادی با هرتوان مالی مقدور می سازد