سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

حنه وکیلیان – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
شهرزاد وطن خواه – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
الناز میلانی – دانشجوی دکتری و عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد د

چکیده:

به علت اثرات سلامتی بخش، پروبایوتیک ها به طور وسیعی در محصولات لبنی شامل ماست، پنیرهای سخت و نیمه سخت، بستنی، پودرهای لبنی و دسرهای منجمد استفاده می شوند؛ هر چند مشکلات بسیاری در کارآیی پایین پروبایوتیک ها در محصولات لبنی وجود دارد.میکروانکپسولاسیون باکتریهای پروبایوتیک، جهت افزایش تقویت کارآیی آنها در حین فرآیند و همچنین رهایش کنترل شده در دستگاه گوارشمورد استفاده قرار می گیرد. این گزارش به طور کلی کارآیی و استفاده از انواع پلیمرها و ترکیبات هیدروکلوئید را در میکروانکپسولاسیون میکروارگانیسم های پروبایوتیک جهت افزایش کارآیی و مقاومت آنها در حین فراوری و نگهداری مواد غذایی مورد بررسی قرار می دهد.