سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمدولی تکاسی – کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ک
سیدمجتبی سیدمؤمن – کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ک
غلامرضا قربانی – کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ک

چکیده:

از پرو بیوتیک ها و محیط کشت های مناسب رشد و تکثیر آنها( پری بیوتیک ها) جهت افزایش کیفیت و ارزش غذایی خوراک ها ومحصولات تخمیری در تغذیه انسان و حیوانات اهلی استفاده می شود. این مواد زنده بیولوژیکی با سازگاری در قسمت های مختلف دستگاه گوارش علاوه بر از بین بردن عوامل مضر همچون سموم باکتریها،توکسین های گیاهی و میکروارگانیسم های مضر می توانند در افزایش قابلیت هضم علوفه ها، تخمیر مناسب مواد س ل یویی و حتی در ایجاد طعم و رایحه مناسب در محصولات دام، طیور و آبزیان نیز دخالت نمایند. این امر در بخش بازاریابی و فروش محصولات دامی می تواند نقش ارزنده ای داشته باشد. در این مقال به موارد مختلف کاربرد پرو بیوتیک ها و میکرو فلورهای مطلوب و نامطلوب در بهبود وضعیت تغذیه حیوانات اهلی و آبزیان اشاره شده است.