سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

آرش بهرامی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
فاطمه سردابی –

چکیده:

پیری روی دستگاه گوارش به طریق مستقیم و غیرمستقیم اثر گذار است وقتی افرادپیرمی شوند فلور میکروبی آنها هم پیرمی شود و کاهش ترشح موکوس منبع اصلی مواد مغذی برای میکروبهای روده عامل احتمالی برای تغییر میکروفلور میب اشد کاهش تعداد و پایداری بیفیدوباکتریوم ها که به علت کاهش چسبندگی به سلولهایاپیتلوم رخ میدهد روی سلامت دستگاه گوارش میزبان تاثیر منفی دارد پروبیوتیک ها بعنوان میکروفلور سلامت بخش دستگاه هاضمه و پری بیوتیک ها بعنوان محرک رشد آنها در بهبود و تنظیم نسبت میکروفلور میکروبی روده موثر می باشند هدف از این مقاله مروری کاربرد پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها درخنثی کردن تغییرات مرتبط با پیری در میکروفلور روده بهبود عملکرد روده کاهش یبوست و اسهال افزایش ایمنی و نهایتا بهبود و ارتقای سلامت عمومی افراد سالمند می باشد.