سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

محمدحسن هاتفی فرجیان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان، باشگاه پژوهشگران جوان، گروه مهندس
سیدسعید حسینی –

چکیده:

افزایش تحمل به شوری گیاهان زراعی حساس می تواند در بهبود عملکرد این گونه ها در مناطق نیمه شور موثر واقع شود.بهبود تحمل به شوری در گیاهان زراعی حساس و مقاوم باعث می شود کشاورزان کم تر زمین های خود را رها و یا از آبفاضلاب و آب زهکش برای آبیاری استفاده کنند. استفاده از پرایمینگ و فناوری تسریع جوانه زنی به خصوص برای گونه های تزئینی و باغبانی، ۵۲ سال است که به طور گسترده استفاده می شود. پرایمینگ در حال حاضر به عنوان ابزار تجاری گسترده برای کمک به استقرار محصولات کشاورزی در یک دامنه شرایط محیطی استفاده می شود. هدف از این پژوهش بررسی اهمیت و نقش پرایمینگ بذر در افزایش تحمل به شوری گیاهان مختلف می باشد.