سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مریم توکلی – باشگاه پژوهشگران جوان واحد قوچان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ایران

چکیده:

در جهان صنعتی کنونی استاندارد و کنترل کیفیت به عنوان یکی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعتی محسوب می شود نظر به اهمیت کیفیت مطلوب فراورده های غذایی برای قابلیت عرضه در بازارهای داخلی و خارجی نقش مسئولین کنترل کیفیت کارخانجات در پیاده کردن استانداردها مشخص می شود با توجه به اینکه وظایف مسئولین کنترل کیفیت در سیستم حفاظت غذایی در ایران بسیار زیاد است در حالیکه در کشورهای پیشرفته کنترل و سیستم حفاظت غذایی بستگی به دخالت فعال مدیریت و نیروهای کاری یک صنعت دارد مشکلاتی که هم اکنون مسئولین کنترل کیفیت با آن درگیر هستند عبارتست از: نامناسب بودن مواد اولیه، استاندارد نبودن پروسس و عدم امکان یک سیستم کنترل کیفیت فراگیر و مطلوب عدم شناخت جایگاه مسئولین کنترل کیفیت ودر نتیجه عدم استفاده از توازن کامل این متخصصان .