سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

مجیده جمشیدی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا

چکیده:

انار میوه ای قدیمی است که به صورت تازه یا آبمیوه مصرف می شود. مصرف انار سابقه ای طولانی دارد و گزارشهای متعددی در مورد خواص درمانی آن موجود است. مطالعات مختلف نحوه اثر این میوه را به عنوان ترکیبی با خواص مختلف آنتی اکسیدانی، ضد دیابت، ضد باکتری، ضد گر گرفتگی، آنتی ویروس و ضد سرطان ثابت کرده است. میوه انار دارای اثر درمانی و بهبود دهندگی بربیماریهای قلبی عروقی و سلامت پوست است.این خواص حیات بخش ناشی از وجود گروه وسیعی از ترکیبات فیتوشیمیایی در انار است. هدف این مطالعه گردآوری مجموعه ای از خواص عملکردی، دارویی و فیزیولوژیکی انار است.