سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس کنفرانس ملی لجستیک و زنجیره تامین

تعداد صفحات: ۱۷

نویسنده(ها):

مجتبی وفائی – اداره استاندارد دفتر تحقیقاتی کاربردی آماد و پش ناجا

چکیده:

عرضه کالاها دربسته بندی های برخوردار از کیفیت بالا و مطابق استاندارهای معتبر هزینه ای را بربنگاه ها تحمیل می کند اما بسته بندی استاندارد مزایای گوناگون نیز دارد مانند استفاده بهینه از فضای وسیله حمل و نقل تسهیل جابجایی و حمل و نقل کالاها جلوگیری از اتلاف وقت دربارگیری و کاهش هزینه های ناشی از نگهداری و استفاده از تجهیزات مورد نیاز برای انبارداری و از سوی دیگر نامناسب بودن بسته بندی کالاهای عرضه شده می تواند به به آسیب دیدگی محتویات بسته بندی ها منتهی شود یا توزیع کنندگان عرضه کنندگان مصرف کنندگان و سایر افراد دارای تماس با کالاهای مزبور را با افزایش هزینه ها و مخاطراتی مواجه سازد و به بروز خساراتی منجر گردد بسته بندی علاوه برنگهداری مواد غذایی نقش های زیادی دارد یکی از زمینه های پویا و دینامیک بسته بندی به فروش رسیدن مواد غذایی دربازار رقابت و تجارت است. دراین مقاله تلاش شده است مواد اولیه مورد استفاده دربسته بندی مواد غذایی به عنوان اجزا سیستمی مورد ارزیابی قرارگرفته و راهکارهایی درخصوص ارتقا زنجیره تامین مواد غذایی از طریق ارتقا سطح بسته بندی مواد اولیه ارایه گردد.