سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

رضا فیض بخش – مدیرپارک علم و فناوری شیلات و ابزیان تهران
پگاه قشلاقی – کارشناس ارشد

چکیده:

خط تولید آبزیان با کمک لیزر برشهای فیله را به اشکال مناسب شکل داده و میزان ضایعات دراین بخش به صفر نزدیک شده و سرعت عملیات سریع بوده و درادامه عملیات خط تولید فیله توسط دستگاه اسکنر مجددا چک می شود تا اگر قطعه ای استخوان در فیله باقی مانده دوباره بررسی شود این عملیت با تعریف رنگ استخوان درحافظه رایانه انجام شده که به محض مشاهده در برابر آن واکنش حاصل می شود و سپس فیله با استخوان از خط تولید جهت بررسی مجدد خارج می شود نتایج این مقاله با استفاده از ماتریس هرمیتی نشان میدهد که بسیاری از مشکلات دراین سیستم پیشنهاد می گردد درمکانهایی که در مجاورت بازار های بزرگ مصرف پروتئین و آبزیان می باشد از این سیستم بهره برداری اقتصادی نمود.