سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مریم کلانتری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
علی فضل آرا –
مهرداد نیاکوثری –

چکیده:

واژه آنتی بیوتیک به هر فراورده میکروبی که درغلظت های اندک قادر به جلوگیری از رشد و یا انهدام سایر میکروارگانیسم ها باشد اطلاق می گردد آنتی بیوتیک ها جزء مواد الی و متابولیت ثانویه هستند که اثر بازدارندگی یا کشندگی روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم های دیگر را دارند. آنتی بیوتیک ها منشا طبیعی دراند ولی می توان آنها را به طور سنتتیک نیز تهیه نمود که دراین صورت جزء داروهای شیموتراپوتیک محسوب می شود