سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

نارملا آصفی – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
لیلا روفه گری نژاد – مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
پریسا جعفریان – کارشناس ارشد صنایعغذایی

چکیده:

برای یک زندگی سالم و مطمئن هرروز علاقه مردم به مصرف موادغذایی طبیعی ارگانیک افزایش می یابد نان ارگانیک به نانی گفته می شودکه ازغلاتی که با روشهای ارگانیک کشت و برداشت شده ودرآسیاب سنگی با راندمان ۱۰۰ درصد به آرد تبدیل گردیده و با اضافه کردن خمیرمایه نمک و آب بدون اضافه شدن مواد افزودنی با پخت مناسب تولید میگردد اولین مورد مهم دراین محصول کشت ارگانیک غلات و ارد بدست آمده از آن می باشد نان ارگانیک علیرغم اینکه حجیم نبوده و زودبیات می گردد ازتغییرات ژنتیکی و موادشیمیایی بهدور بوده و ازنظر کیفیت تغذیه ای دارای ارزش بالایی می باشد.