سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

محبوبه رضایی – معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز

چکیده:

علم نانو و نانوتکنولوژی تازه ترین یافته های مربوط به این قرن هستند کاربرد آنها دربخش غذایی و کشاورزی درمقایسه با موارد استفاده شان درتوزیع دارو و داروسازی نسبتا جدید است توزیع سریع مواد غذایی تجزیه زیستی پروتئین ها نمونه برداری سریع از آلاینده های شیمیایی و زیستی و نانومحفظه سازی غذاهایی که شامل افزودنی های مجاز هستند موضوعات پدیدی آمده نانوتکنولژی برای کشاورزی و غذاست پیشرفت هایی در تکنولوژی ها از قبیل دسته های کوچک DNA سیستم های میکروالکترومکانیکی و میکروسیلان شناسی فهمامکانات بالقوه ی نانوتکنولوژی را برای کاربرد غذایی آسان میکند.