سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

لادن لیاقتی – دانشجوی کارشناسی ارشد
محمدحسین عزیزی – دانشیار دانشگاه تربیت مدرس
مریم جوکار – استادیار دانشگاه آزاددامغان

چکیده:

تقاضا برای تولید محصولات غذایی تازه ایمن و با حداقل فرایند ازجمله مهمترین چالشهایی استکه امروزه صنعت بسته بندی موادغذایی با آنمواجه می باشد انتخاب صحیح مواد وروش مناسب بسته بندی به حفظ کیفیت محصول کمک شایانی می نماید امروزه بدلیل مواجه با کاهش فراورده های نفتی و پتروشیمی افزایش گرمای جهانی و آلودگیهای زیست محیطی استفاده از پلیمرهای بیواکتیو که تحت عنوان بسته بندیهای بیواکتیو شناخته می شوند گسترش یافته است پلی لاکتیک اسید ازجمله این ترکیبات می باشد و شباهت زیادی به پلاستیک دارد این فیلم ترموپلاستیک زیست تخریب پذیر و ترکیبی مشتق شده از منابع تجدید شدنی گیاهی ذرت و چغندرقند می باشد