سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

هدیه علوی طلب – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحدپزشکی تهران شریعتی زرگنده
عباسعلی مطلبی – رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران

چکیده:

مصرف اسید چرب امگا-۳ با هدف تامین بخشی از نیازهای اساسی انسان مورد توجه قرار میگیرد میکروکپسولهای حاوی امگا -۳ می تواند به مواد غذایی از جمله شیر و ابمیوه به منظور غنی سازی اضافه گردد. به این ترتیب باعث افزایش مدت زمان ماندگاری و پایداری امگا-۳ در برابر اکسیژن می شود و تولید آن می تواندگامی در جهت جلوگیری از واردات امگا-۳ کشور و عدم خروج ارز باشد ژلاتین و صمغ عربی برای کپسوله کردن امگا -۳ استفاده شد و کپسول ها به روش کواسرواسیون ترکیبی تهیه گردید پارامترهای متغیر دور همزن ۱۰۰۰، ۷۵۰ ، ۵۰۰ ، ۳۰۰ و ۱۰۰ rpm تغییر ماده سخت کننده گلوتار الدئید به جای فرمالدئید استفاده از پلی وینیل الکل و گلوتار الدئید می باشد دراین روش از پلی وینیل الکل به عنوان حلال استفاده شد که بعلت دارا بودن قدرت یونی بالا اندازه ذرات را کوچکتر می نماید. میکروکپسولها با میکروسکوپ نوری ودستگاه تعیین کننده اندازه ذرات انالیز شدند.